Hannah

"Een liefdevolle en heerlijke massage! Een aanrader voor een moment voor jezelf. Julie heeft een heerlijke 'cocoon' gecreëerd voor een fijn ritueel. Ik kom graag weer!"

 

Femke 

"Wat een fijne ervaring! Direct op mijn gemak en een onwijs fijne ruimte. Julie zorgt er voor dat je de meest relaxte massage ervaring krijgt die je je kan wensen. Ik ben helemaal Zen & kan niet wachten tot de volgende keer. Dikke aanrader!"
 
Fenna
"Afgelopen woensdag had ik mijn afspraak bij Julie voor een heerlijke zwangerschapsmassage. Wat een fijne ervaring! Ik werd letterlijk warm ontvangen; door de gastvrijheid van Julie én een warm voetenbadje en een fijne kruidenthee. Even gekletst en daarna was het tijd voor de 1,5 uur(!) durende massage. Ik kan het iedereen aanraden, ik kom zelf in ieder geval zeker terug. Bedankt Julie!"
 
Aukje 
"Vandaag een ongelofelijk fijn connectie ritueel mogen beleven, voorafgaande aan een ayurvedische massage. Het is meer dan ontspannend, het heeft mij weer opgeladen.Ik kom zeker terug en beveel “mama cocoon” van harte aan. Julie geeft je vanaf dat je binnenstapt een welkom gevoel."
 
Willemieke
"Een hele fijne zwangerschapsmassage gehad van Julie! Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb kunnen ontspannen. Ik kom later in m’n zwangerschap nog een keer terug!"
 
Emmy
"Heerlijke massage voor als je echt even toe bent aan 1,5 uur diepe ontspanning! Julie zorgt er voor dat je gelijk in een ontspannen sfeer terecht komt en ze stelt je op je gemak. Tijdens de massage praat ze niet en gaat lief en verzorgend te werk. Aanrader!"
 
Carmen 
"Ik had het genoegen om een massage van Julie te krijgen. Ik kan eerlijk zeggen dat het een speciale ervaring was! Julie is zo'n lieve vrouw! Haar warme persoonlijkheid straalt moederliefde uit, waardoor je je meteen veilig en op je gemak voelt.
De ayurvedische massage met warme oliën was absoluut geweldig! Gedurende anderhalf uur kon ik echt genieten van me-time en dus ook volledig ontspannen.
Julie's aandacht voor detail: de inrichting van haar praktijk, het voetenbadje, thee, muziek, maakt deze ervaring nog specialer. Het voelde als een reis naar innerlijke rust en welzijn! Ik kan deze massage aan iedereen aanbevelen. Dank je wel Julie voor deze hartverwarmende ervaring!!🙏❤️"
 
Willemke 
"Via internet kwam ik bij mama cocoon terecht. Ik had behoefte aan een massage en vooral even een momentje niets moeten in een warme setting. De Ayurvedische massage sprak mij gelijk aan net als de sfeer van mama cocoon. Speciaal voor vrouwen. De massage was fijn, helend en warm in een veilige bedding met de ruimte om alles er te laten zijn. Zo kreeg iets wat ik al lange tijd bij mij droeg de ruimte, na afloop voelde ik mij dankbaar, ontspannen en een stukje lichter. Dankjewel daarvoor lieve Julie en tot snel!"
 
Géanne
"Net genoten van een heerlijke zwangerschapsmassage (37 weken)! Je voelt je snel op je gemak door de fijne persoonlijke aandacht vooraf. Daarna een uitgebreide massage die echt ontspannend is. Je kunt merken dat Julie haar werk met passie doet. Ik zou het iedere zwangere (en niet zwangere) vrouw aanraden!"
 
Stéphanie
"Julie is zo warm en vriendelijk, zeer professioneel en zorgde ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voelde. Ze sprak zo zacht, wat heerlijk is tijdens een ontspannende massage. De kamer is zo gezellig en ontspannend. De massage was echt geweldig en precies wat ik nodig had om de stress in mijn benen en rug los te laten"