Hannah

"Een liefdevolle en heerlijke massage! Een aanrader voor een moment voor jezelf. Julie heeft een heerlijke 'cocoon' gecreëerd voor een fijn ritueel. Ik kom graag weer!"

 

Femke 

"Wat een fijne ervaring! Direct op mijn gemak en een onwijs fijne ruimte. Julie zorgt er voor dat je de meest relaxte massage ervaring krijgt die je je kan wensen. Ik ben helemaal Zen & kan niet wachten tot de volgende keer. Dikke aanrader!"
 
Fenna
"Afgelopen woensdag had ik mijn afspraak bij Julie voor een heerlijke zwangerschapsmassage.
Wat een fijne ervaring! Ik werd letterlijk warm ontvangen; door de gastvrijheid van Julie én een warm voetenbadje en een fijne kruidenthee. Even gekletst en daarna was het tijd voor de 1,5 uur(!) durende massage. Ik kan het iedereen aanraden, ik kom zelf in ieder geval zeker terug. Bedankt Julie!"
 
Aukje 
"Vandaag een ongelofelijk fijn connectie ritueel mogen beleven, voorafgaande aan een ayurvedische massage. Het is meer dan ontspannend, het heeft mij weer opgeladen.Ik kom zeker terug en beveel “mama cocoon” van harte aan. Julie geeft je vanaf dat je binnenstapt een welkom gevoel."
 
Willemieke
"Een hele fijne zwangerschapsmassage gehad van Julie! Ik voelde me meteen op mijn gemak en heb kunnen ontspannen. Ik kom later in m’n zwangerschap nog een keer terug!"
 
Emmy
"Heerlijke massage voor als je echt even toe bent aan 1,5 uur diepe ontspanning! Julie zorgt er voor dat je gelijk in een ontspannen sfeer terecht komt en ze stelt je op je gemak. Tijdens de massage praat ze niet en gaat lief en verzorgend te werk. Aanrader!"
 
Carmen 
"Ik had het genoegen om een massage van Julie te krijgen. Ik kan eerlijk zeggen dat het een speciale ervaring was! Julie is zo'n lieve vrouw! Haar warme persoonlijkheid straalt moederliefde uit, waardoor je je meteen veilig en op je gemak voelt.
De ayurvedische massage met warme oliën was absoluut geweldig! Gedurende anderhalf uur kon ik echt genieten van me-time en dus ook volledig ontspannen.
Julie's aandacht voor detail: de inrichting van haar praktijk, het voetenbadje, thee, muziek, maakt deze ervaring nog specialer. Het voelde als een reis naar innerlijke rust en welzijn! Ik kan deze massage aan iedereen aanbevelen. Dank je wel Julie voor deze hartverwarmende ervaring!!🙏❤️"
 
Willemke 
"Via internet kwam ik bij mama cocoon terecht. Ik had behoefte aan een massage en vooral even een momentje niets moeten in een warme setting. De Ayurvedische massage sprak mij gelijk aan net als de sfeer van mama cocoon. Speciaal voor vrouwen. De massage was fijn, helend en warm in een veilige bedding met de ruimte om alles er te laten zijn. Zo kreeg iets wat ik al lange tijd bij mij droeg de ruimte, na afloop voelde ik mij dankbaar, ontspannen en een stukje lichter. Dankjewel daarvoor lieve Julie en tot snel!"
 
Géanne
"Net genoten van een heerlijke zwangerschapsmassage (37 weken)! Je voelt je snel op je gemak door de fijne persoonlijke aandacht vooraf. Daarna een uitgebreide massage die echt ontspannend is.
Je kunt merken dat Julie haar werk met passie doet. Ik zou het iedere zwangere (en niet zwangere) vrouw aanraden!"
 
Stéphanie
"Julie is zo warm en vriendelijk, zeer professioneel en zorgde ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voelde. Ze sprak zo zacht, wat heerlijk is tijdens een ontspannende massage. De kamer is zo gezellig en ontspannend. De massage was echt geweldig en precies wat ik nodig had om de stress in mijn benen en rug los te laten"
 
Sophie

"Een zwangerschapsmassage bij Mama Cocoon gehad; echt een aanrader!Julie neemt uitgebreid de tijd voor je. Eerst een voetenbadje met thee en vervolgens anderhalf uur massage. Helemaal ontspannen!

 

Neel
"Julie masseert met aandacht en haar aanraking is zacht en ontspannen. Het was voor mij tijdens mijn zwangerschap echt een heel fijn moment van mezelf laten dragen. De praktijk van Julie is warm en geborgen. Echt een aanrader!"
 
Kimberley
"Gisteren ben ik langs geweest bij Julie voor een heerlijke en ontspannende massage. Ik ben 38 weken zwanger en heb eindelijk weer lekker ontspannen op de bank kunnen zitten. Ze laat je vanaf binnenkomst gelijk al op je gemak en welkom voelen door haar warme uitstraling. Ik zou het iedere vrouw aan raden, zwanger of niet ;)"
 
Lianne
"Wat heb ik genoten! 7 weken na de bevalling heb ik een mama massage geboekt. Wat is dit fantastisch! Dit raad ik elke vrouw aan na de bevalling. Echt even een momentje voor jezelf om heerlijk te ontspannen. Bij binnenkomst ben je al direct relaxt door de fijne warmte en sfeer met de kaarsjes. Ik geef borstvoeding en kon niet zo lekker op de buik liggen, er werd direct meegedacht en ze kon een stukje uit de massage tafel halen zodat ik toch lekker op mijn buik kon liggen, heerlijk. Al met al een heerlijke ervaring rijker die ik iedereen kan aanraden!"
 
Hinke
"Vandaag had ik een heerlijke massage bij Julie. De sfeer in de knusse cocoon, de muziek, de stilte, de heerlijke massage en natuurlijk Julie zelf zorgden ervoor dat ik ultiem heb genoten en me in lange tijd niet zo ontspannen heb gevoeld. Dankjewel Julie 🙏 een groot cadeau voor mezelf. De volgende massage staat al geboekt!"
 
Jacoba
"Het Cocoon ritueel mogen ontvangen, wat een cadeau aan mezelf. Genoten van alle tijd, warmte en aandacht van Julie. De Ayurvedische massage met warme olie is heerlijk. En de sluiting in de rebozo doeken is heel speciaal. Helemaal opgewarmd en opgeladen.
Het ontvangst, de ruimte, de temperatuur, thee en muziek, alles draagt bij aan complete overgave en ontspanning."
 
Annemarie
"De massage was heerlijk. Het is een zachte ontspannen ruimte en Julie is een hele lieve vrouw
bij wie je je helemaal op je gemak voelt waardoor je jezelf helemaal kan overgeven aan de ontspanning."
 
Jackie

"Ik had nog nooit het genoegen gehad een ayurverdische massage te mogen ontvangen, daarom bij Mama Cocoon een afspraak gemaakt. Wat een prachtige ervaring!

Zodra je de ruimte binnenstapt ‘valt’ er een kalmte over je heen, voel je je op je gemak. Dit komt niet alleen door de uitstraling van de ruimte, die als een warme geurende mantel om je heen valt, maar ook door Julie haar lieve, ontspannen uitstraling en vriendelijke ontvangst.  

De sessie werd gestart met een voetenbadje en onder het genot van een kop heerlijke geurende thee vertelde Julie een en ander over de te ontvangen massage.

Een heerlijke ontspannende ervaring is wat dan volgt. Het valt niet in woorden uit te drukken, je moet het gewoonweg ervaren.

Hartelijk dank Julie!"

 

Yvonne

"Wat een cadeautje! Julie stelt je meteen bij binnenkomst op je gemak, en overtreft alle verwachtingen.
Zeer deskundig met gouden handjes en een hart op de goeie plek maken de massage nog beter dan ooit ontvangen.
Tot snel"