Ik ben Julie,
Vrouw, Française, en moeder van 2 kinderen geboren in 2008 en 2010. Tijdens de zwangerschap en kraamperiode van mijn eerste kind voelde ik me best wel eenzaam, omdat ik zover bij mijn familie vandaan woonde.
Na 20 jaar als administratief medewerker in Frankrijk en in Nederland, wilde ik betekenisvoller werk doen en de leegte opvullen die ik een paar jaar eerder al had gevoeld. Dat ging natuurlijk het beste door me te richten op mijn grootste passie: de geboorte en alles rondom het welzijn van de vrouw!
In 2016 heb ik mijn doula diploma gehaald bij het Franse instituut Doulas de France, en met succes de opleidingen ayurvedische zwangerschapsmassage en het rebozo sluitingsritueel gevolgd.
Daarna heb ik mijn bedrijf ‘Bidou du bonheur’ opgericht, waar alles draaide om het welzijn van de zwangere vrouw, pas bevallen moeder en vrouwen in het algemeen.
In 2018 besloten mijn man en ik om naar Nederland te verhuizen, omdat we het belangrijk vonden dat de kinderen hun tweede cultuur konden ontdekken, welke altijd al een groot onderdeel uitmaakte van hun opvoeding. Ook voor mijzelf was er altijd een speciale band met Nederland, omdat ik hier 20 jaar eerder zelf ook al 6 jaar lang had geleefd.
De afgelopen 5 jaar, stonden voor ons in het teken van verandering, aanpassing en het opbouwen van een heel nieuw leven…Eerst heb ik bij twee verschillende bedrijven gewerkt, waar ik mooie mensen heb mogen ontmoeten. Op dit moment voel ik me zo goed op mijn plek dat ik het weer aandurf om mijn eigen bedrijf op te zetten; Mama Cocoon in Sneek.
Een nieuwe plek, maar het concept blijft hetzelfde: waardevolle en unieke momenten creëren om aandacht te geven aan de meest bijzondere periodes in het leven van een vrouw, zoals moederschap, geboorte, en andere overgangen en levensfasen.
Ik beschouw de interactie, het delen en de verbinding die ontstaat tijdens de
behandelingen als een grote rijkdom en het geeft mij veel voldoening om vrouwen op die manier te kunnen bijstaan. Ik voel me hierdoor nuttig, gewoon mezelf en helemaal op mijn plek.

Daarom ben ik heel dankbaar en blij dat ik mijn zorg voor jou weer mag oppakken; toekomstige moeder, net bevallen moeder en vrouw in het algemeen.

 

Je bent van harte welkom bij Mama Cocoon,

Liefs
Julie